Jednokrilna bočna / ulazna vrata

Jednokrilna bočna vrata su jedan od najstarijih sistema ulaznih vrata. Ova vrata se nazivaju jednokrilna jer se otvaraju i zatvaraju s pojedinačnim krilom. Naziv "bočna" je značajan jer se obično koriste za bočni ulaz, a ne glavni ulaz. Zbog načina upotrebe, mogu se instalirati u zidne otvore, pomaknute prema unutra ili više prema vanjskoj strani. Ovaj način ugradnje ili rada je idealan za garaže bez preklapanja ili onih u kojima prolazi razna instalacija, jer se vrata instaliraju u svijetlu otvoru. Izuzetno su korisna kada želite pristupiti svojoj garaži bez otvaranja cijelih garažnih vrata.

Izolirana bočna vrata odlikuje dobro tesnjenje. Visoka sigurnost dvostruko obloženih izoliranih vrata znači da su ta vrata idealna za garaže koje nisu samo za vozila i pomažu u održavanju konstantne unutarnje temperature. Garaža koja se koristi kao ured, radionica, prostor za opuštanje, teretana ili samo za skladištenje viška kućanskih predmeta za koje nema mjesta u kući, bit će udobnija s izoliranima bočnim vratima. Bočna vrata dobro brtve duž cijelog oboda, sprječavajući tako ulazak prašine, lišća, kiše u garažu. Osim toga, izolirana dvokrilna vrata omogućuju izradu do maksimalne širine = 140 cm x visina = 250 cm i širok izbor boja i završnih obrada.

Zašto izolacija?
Postoji tri jednostavna razloga za odabir izoliranih bočnih vrata:

 •     Veća čvrstoća ploče zbog poboljšane sigurnosti,
 •     Odlična toplinska izolacija,
 •     Prekid toplinskog mosta, što posljedično sprečava kondenzaciju bočnih vrata na unutarnjoj strani!


Nijedna izolirana bočna vrata koja isporučuje KIP KOP d.o.o. ne sadrže CFC, ispunjena su poliuretanskom pjenom, a konstrukcijska ploča od pocinčanog čelika ima dvostruku oblogu. Konstrukcija punjenja debljine 40 mm pruža iznimnu čvrstoću i smanjuje štetu nastalu udarcima.
 

Enokrilna bočna vhodna vrata izdelana su od panelnih ploča/punila koja su sastavljena od dvostruko pocinčanog čelika s finalnom obradom u prahu. Dobavljač panela za izradu bočnih vhodnih vrata je priznata švicarska tvrtka TECSEDO. Konstrukcija punila bočnih ulaznih vrata obično je dvostruko obložena s izolacijskim jezgrom. Debljina punila vrata s dvostrukom oblogom je 40 mm.
Punilo bočnih vhodnih vrata na vanjskoj strani je prekriveno uzorkom prirodnog drveta, što im daje praktičan i estetski ugodan izgled. Glatko obrađeno punilo ima jednostavan suvremeni izgled koji dopunjuje modernu arhitekturu. Ta enokrilna bočna ulazna vrata poznata su kao "FLAT" vrata. Postoje i vrata prekrivena laminatnom folijom u izgledu zlatnog ili tamnog hrasta, mahagonija ili oraha. Također u našoj ponudi možete pronaći uzorke s motivom kasete ili "KOCKE".
Osnovna cijena uglavnom uključuje krilo vrata u woodgrain strukturi, iznimno kod RAL 9007 boje, gdje je u osnovi uključen glatki motiv s jednom crtom!

Na zahtjev kupca možemo isporučiti vrata u sljedećim motivima:
-LINIJSKI MOTIV woodgrain
-GLADEK MOTIV
-GLADEK MOTIV s jednom crtom
-KASETNI MOTIV
-MICROLINE MOTIV

Stranska ulazna vrata sastoje se od kvalitetnih aluminijskih okvira, pri čemu je osnovni aluminijski okvir anodiziran. Na zahtjev kupca, uz dodatnu naknadu, okvir vrata može se premazati prahom kako bi se približio punilu vrata.

Tehničke mogućnosti bočnih ulaznih vrata omogućuju izradu vrata do maksimalne širine od 140 cm i visine od 250 cm.

Ulazna bočna vrata mogu se montirati između zidnih otvora, pomaknute prema unutra ili bliže vanjskoj strani otvora.

Ulazna bočna vrata su svakako jedna od sigurnih dostupnih vrsta vrata, posebno zbog odlične konstrukcije punjenja i kvalitetnih aluminijskih profila te činjenice da su vrata u aluminijskim vodilicama podržana sa svake strane sa najmanje 5 šarki, što pruža odličan otpor nasilnim pokušajima ulaska.
Standardne ručke su anodizirane aluminijske sa cilindričnom bravom.

Bočna ulazna vrata imaju visokokvalitetne gumene brtve već ugrađene u aluminijski okvir vrata. Pravilno postavljena bočna vrata u odnosu na ravnan teren mogu pružiti odlično brtvljenje protiv vjetra, kiše i insekata.

Vrata je moguće opremiti svjetlosnim otvorima ili izraditi cijeli svjetlosni panel. Svjetlosni otvori se mogu dobiti u boji vrata, raznim drugim bojama ili se, prema želji kupca, može izvesti praškasto bojanje svjetlosnog panela.

Kupac može birati punjenje između tvornički lakiranih ili imitacijskih boja, koje su:

U OSNOVNOJ CIJENI:

 •     BIJELA RAL 9010 / drvenasta struktura / linijeski motiv
 •     SREBRNA RAL 9006 / drvenasta struktura / linijeski motiv
 •     SMEĐA RAL 8014 / drvenasta struktura / linijeski motiv


ZA DODATNU NAKNADU:

 •     ANTRACIT RAL 7016 / drvenasta struktura / linijeski motiv
 •     ANTRACIT RAL 7016 / glatka ploča / 1 linija ili bez linija - obrada pijeskom
 •     BIJELA RAL 9016 / glatka ploča / 1 linija ili bez linija - polirana obrada
 •     SIVA RAL 9007 / drvenasta struktura / linijeski motiv
 •     SIVA RAL 9007 / glatka ploča s jednom linijom
 •     HRASAT ZLATI / drvenasta struktura / linijeski motiv
 •     HRASAT ZLATI / glatka ploča s jednom linijom
 •     HRASAT TAMNI / drvenasta struktura / linijeski motiv
 •     HRASAT TAMNI / glatka ploča s jednom linijom
 •     MAHAGONY / drvenasta struktura s jednom linijom ili bez linija / linijeski motiv
 •     WINCHESTER / glatka ploča s jednom linijom


Boja po želji? Iz naše proizvodnje možemo ponuditi isporuku vrata prema RAL karti po želji kupca. Na ovom mjestu kupac može birati između različitih motiva ili izgleda.

Bočna ulazna vrata iz naše proizvodnje imaju dug vijek trajanja zbog vrhunskih materijala. Uz poštivanje godišnjeg servisa, također dolazi s dugim jamstvom koje uključuje:

 •     12 godina jamstva na panele (protiv hrđanja panela, što znači rupu kroz panel),
 •     2 godine jamstva na ostale pokretne komponente!

VRSTA PLOČE

Područja koja pokrivamo.

Naša usluga obuhvaća široko područje jer pokrivamo više različitih regija. Bilo da se nalazite u gradu ili udaljenom seoskom području, ovdje smo da vam pružimo naše vrhunske usluge. Naša prisutnost doseže različita mjesta i neprestano se širi, što nam omogućava da dosegnemo klijente u većim gradovima, manjim naseljima i njihovoj okolici.

Kontaktirajte nas već danas