Požarna rolo vrata Blackfire

BLOCKSHUTTER E90 su protupožarna rolo vrata namijenjena osiguravanju trajne i pouzdane zaštite od vatre. Ovaj proizvod posebno je razvijen za kompartmentaciju, očuvavajući integritet sustava tijekom požara. Testirano je da može podnijeti temperature do 1000°C u razdoblju od 90 minuta (E razred), što učinkovito sprječava širenje požara i štiti ljude i imovinu u blizini.

Ova protupožarna rolo vrata pogodna su za različite instalacije u komercijalnim i industrijskim objektima, uključujući veletrgovine, trgovačke centre, skladišta, tvornice i parkirališta. Namijenjena su smanjenju utjecaja topline uzrokovane požarom i služe zaštiti života i imovine.

BLOCKSHUTTER E90 može se svakodnevno upravljati i ima mehanizam otvaranja i zatvaranja putem upravljačkog prekidača. Proizvod udovoljava zahtjevima standarda EN 16034 za ispitivanje protupožarne otpornosti te je certificiran za opterećenje vjetra razreda 2 prema EN 13241-1. Također ima oznaku CE, što znači da je u skladu s europskim sigurnosnim standardima.

Područja koja pokrivamo.

Naša usluga obuhvaća široko područje jer pokrivamo više različitih regija. Bilo da se nalazite u gradu ili udaljenom seoskom području, ovdje smo da vam pružimo naše vrhunske usluge. Naša prisutnost doseže različita mjesta i neprestano se širi, što nam omogućava da dosegnemo klijente u većim gradovima, manjim naseljima i njihovoj okolici.

Kontaktirajte nas već danas