Klizna garažna vrata

Klizna garažna vrata. Izrađena su od okvira u koji se ugrađuju paneli. Vrata se montiraju na vanjsku stran zgrade i namijenjena su fizičkom zatvaranju bez posebnog brtvljenja! SPOMENUTI TIP VRATA IMA SLABO BRtvarenje i nije namijenjen za otvore vrata gdje se očekuje brtvljenje! Nijedna klizna garažna vrata koja isporučuje KIP KOP d.o.o. ne sadrže CFC, punjena su poliuretanskom pjenom, a konstrukcijska ploča izrađena je od pocinčanog čelika s dvostrukim oplatom. Struktura punjenja debljine 40 mm nudi iznimnu čvrstoću i smanjuje oštećenja uzrokovana sudarima i udarcima.

Klizna garažna vrata izrađena su od aluminijskog okvira i panelnih ploča koje se sastoje od dvostrukog pocinčanog čelika s završnom obradom u prahu. Dobavljač panela za izradu kliznih garažnih vrata je priznata švicarska tvrtka TECSEDO. Struktura čeličnih panela KIPLIFT sekcijskih garažnih vrata obično je dvostruko obložena s izolacijskom jezgrom. Debljina panela s dvostrukim slojem iznosi 40 mm. Čelične panelne površine garažnih vrata su s vanjske strane presvučene uzorkom prirodnog drveta koji im daje praktičan i estetski ugodan izgled. Glatko obrađene čelične ploče imaju jednostavan suvremeni izgled koji nadopunjuje modernu arhitekturu. Ova klizna vrata poznata su kao "FLAT" vrata. Također postoje vrata prekrivena laminat folijom u izgledu hrasta, mahagonija ili oraha. Također, u našoj ponudi možete pronaći uzorke s motivima sa strukturalnim uzorkom ili "KOCKAMA".

Osnovna cijena uglavnom uključuje vrata s panelima u strukturi drveta, iznimno kod RAL 9007 boje gdje je osnovna opcija glatki motiv s jednom crtom!

Na zahtjev kupca, možemo isporučiti vrata s sljedećim motivima:
-LINIJSKI MOTIV drveta
-GLATKI MOTIV
-GLATKI MOTIV s jednom crtom
-KASETNI MOTIV
-MICROLINE MOTIV
-MICROLINE MOTIV

Vrata su postavljena na gornje i donje vodilice te su opremljena s motoriziranim pogonom joy 2000N, kontrolnom pločom za otvaranje iz prostora + 2 X daljinskim upravljačem. Motorizirani pogon omogućuje glatko klizanje vrata lijevo i desno za otvaranje ili zatvaranje vrata.

Klizna garažna vrata se mogu postaviti samo na mjesto koje ima dovoljno prostora za dvostruku širinu vrata, budući da se za otvaranje cijele širine krila vrata pomaknu duž vodilica s obje strane. Ako na zidu postoji dovoljno prostora, montaža se može izvesti na vanjskoj ili unutarnjoj strani objekta.

U vrata je moguće ugraditi svjetlosne otvore ili izraditi cijeli svjetlosni panel. Svjetlosni otvori mogu doći u boji vrata, drugim različitim bojama ili, prema želji kupca, može se izvesti praškasto bojanje svjetlosnog panela.

Kupac može birati između punjenja s tvorničkim praškastim bojama ili imitacijama boja koje su dostupne:

U OSNOVNOJ CIJENI:

 •     BIJELA RAL 9010 / drvena struktura / linija motiv
 •     SREBRNA RAL 9006 / drvena struktura / linija motiv
 •     SMEĐA RAL 8014 / drvena struktura / linija motiv


ZA DODATNU NAPLATU:

 •     ANTRACIT RAL 7016 / drvena struktura / linija motiv
 •     ANTRACIT RAL 7016 / glatka ploča / 1 crta ili bez crta - sandgrain izvedba
 •     BIJELA RAL 9016 / glatka ploča / 1 crta ili bez crta - polygrain izvedba
 •     SIVA RAL 9007 / drvena struktura / linija motiv
 •     SIVA RAL 9007 / glatka ploča s jednom crtom
 •     ZLATNI HRAST / drvena struktura / linija motiv
 •     ZLATNI HRAST / glatka ploča s jednom crtom
 •     TAMNI HRAST / drvena struktura / linija motiv
 •     TAMNI HRAST / glatka ploča s jednom crtom
 •     MAHAGONI / drvena struktura s jednom crtom ili bez crta / linija motiv
 •     WINCHESTER / glatka ploča s jednom crtom

Drsna dvižna garažna vrata iz naše proizvodnje imaju dug vijek trajanja zahvaljujući vrhunskim materijalima. Uz redoviti godišnji servis, također dolazi i dugi jamstveni period, koji iznosi:

 •     12 godina na panele (na eventualnu koroziju panela, što znači rupu kroz panel),
 •     5 godina na ostale pokretne komponente!

VRSTA PLOČE

Područja koja pokrivamo.

Naša usluga obuhvaća široko područje jer pokrivamo više različitih regija. Bilo da se nalazite u gradu ili udaljenom seoskom području, ovdje smo da vam pružimo naše vrhunske usluge. Naša prisutnost doseže različita mjesta i neprestano se širi, što nam omogućava da dosegnemo klijente u većim gradovima, manjim naseljima i njihovoj okolici.

Kontaktirajte nas već danas